Beavatkozások

A plasztikai műtétekkel az emberi test vagy arc olyan részein lehet változtatni, amivel tulajdonosa elégedetlen vagy valamilyen elváltozás teszi szükségessé a beavatkozást. Ezeket a korrekciókat nemcsak esztétikai alapon végezzük.

A plasztikai sebész azoknak is segít, akik például valamilyen balesetben szereztek maradandó sérülést. Tehát megkülönböztetünk helyreállító és szépészeti beavatkozásokat.

Helyreállító sebészet

Az orvostudomány fejlődésével először a helyreállító plasztikai sebészet született meg. A plasztikai sebészet egyik ágát tehát a helyreállító műtétek alkotják, például a fejlődési rendellenességek, baleseti vagy égési sérülések, illetve a műtét okozta torzulások vagy hegek korrekciója.

Esztétikai sebészet

A rekonstrukciós operációk legtöbbször szépészeti sikerhez is vezettek, ezért a későbbiekben különálló ággá nőtte ki magát az esztétikai sebészet.

Esztétikai plasztikai sebészként mellnagyobbítást, mellkisebbítést, mellfelvarrást, fogyás utáni korrekciókat, hasplasztikát, zsírleszívást, saját zsír átültetését, férfi mellkorrekciót, fülplasztikát, szemhéjkorrekciót, intim plasztikát, hegkorrekciót, bőrelváltozás eltávolítást, ráncfeltöltést, ajaknagyobbítást, botox kezelést vállalok.

 

Share This